Henkilöautokortti Ylöjärvellä, Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Hockey Driversilla suoritat B-kortin, eli henkilöautokortin, turvallisten ja kokeneiden ohjaajien opastuksella. Samalla ajokortilla voit ajaa myös pakettiautoa. Meillä suoritettavat ajokurssit pitävät sisällään myös ensimmäistä ajokorttia suorittavilta vaadittavan EAS-koulutuksen.

Järjestämme opetusta joustavasti Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla, oppilaan tarpeiden mukaan.

B-kortti 18 vuotta täyttäneille

Henkilö- tai pakettiauton kuljettamiseen tarvitset B-luokan ajokortin. Sen voi saada pääsääntöisesti aikaisintaan 18-vuotiaana. Voit myös hakea ikäpoikkeuslupaa jo 17-vuotiaana. Kysy meiltä lisätietoja!

Meiltä saat oppimisen tueksi kokeneet ajo-opettajat, uudenaikaiset ja toimivat autot sekä joustavan tavan auttaa sinut suorittamaan ajokortti. Kursseja on tarjolla ympäri vuoden.

Näin saat ajokortin

Voit hankkia kuljettajaopetusta joko autokoulussa tai opetusluvalla, tai yhdistämällä näitä molempia. Henkilöautokortin kuljettajaopetukseen sisältyy 18 tuntia opetusta, jos sinulla ei ole aiempaa ajokokemusta. Jos sinulla on aiempi ajokortti, esimerkiksi traktori-, mopo- tai mopoautokortti, opetusta on vähintään 14 tuntia. Opetuksesta osa on teoriaopetusta ja osa ajo-opetusta oikeissa liikenneolosuhteissa. Ajo-opetus onnistuu autokoulumme autoilla.

Lisäksi sinun pitää käydä neljän tunnin Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS), ellei sinulla ole jo jonkun muun moottoriajoneuvon, esimerkiksi traktorin, mopon tai mopoauton ajokorttia. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään ajokorttiin liittyvistä vaatimuksista, kursseistamme ja autoistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Oletko kiinnostunut mopo- tai mopoautokortista?

Tavoitteena turvallinen ajotapa

Teoria- ja ajo-opetuksen ja lopulta kuljettajantutkinnon tavoitteena on ennen kaikkea turvallinen ja muut liikenteenkäyttäjät huomioiva ajotapa. Koulutuksen aikana varmistamme, että opit tuntemaan tieliikennettä koskevan lainsäädännön, havainnoimaan olosuhteita ja muita tiellä liikkujia sekä käsittelemään ajoneuvoa mahdollisimman varmoin ottein. Halutessasi voit kysyä meiltä mahdollisuutta lisäharjoitteluun.

Kuljettajantutkinto varmistaa, että hallitset opetukseen sisältyvät asiat ja kykenet soveltamaan niitä vaihtelevissa liikennetilanteissa ja -ympäristöissä.

Kuljettajantutkinto jakautuu teoria- ja ajokokeeseen. Teoriakokeeseen voit osallistua jo kuukautta ennen kuin täytät 18 vuotta. Sinulla tulee olla Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) suoritettuna. Ajokokeeseen osallistumiseen tarvitset hyväksytyn suorituksen myös teoriakokeesta. Voit osallistua ajokokeeseen aikaisintaan 18-vuotiaana.

Opettajiemme avulla saat henkilöautokortin ja opit turvallisen ajotavan. Koulutamme Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi