Kevytkuorma-autokortit Ylöjärvellä, Tampereella ja Pirkanmaalla

Hockey Drivers järjestää kevytkuorma-autokortin koulutusta, eli C1-ajokorttikoulutusta, Ylöjärven, Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella. Meillä on kokeneet opettajat ja uudenaikainen kalusto. Ilmoittaudu ajo-opetukseen!

C-kortit kevyiden kuorma-autojen ajamiseen

Kuorma-auton ajamiseen tarvitset C-luokan ajokortin ja ajoneuvoyhdistelmän kuljettamiseen CE-luokan ajokortin. C- tai CE-luokkien korttien ikäraja on 21 vuotta. Voit saada C- tai CE-luokan ajo-oikeuden 18-vuotiaana, jos sinulla on kuorma-auton kuljettajan perustason ammattipätevyys. Pienempien kuorma-autojen ja ajoneuvoyhdistelmien kuljettamiseen oikeuttavien C1- ja C1E-luokkien ikäraja on 18 vuotta.

Meiltä Hockey Driversilta saat kevyiden kuorma-autojen ajokortit kokeneiden ajo-opettajien ohjauksessa. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista.

C1- ja C1E-kortit

C1-kortilla voit ajaa kuorma-autoja ja ajoneuvoja, joiden kokonaismassa on yli 3500 kg ja enintään 7500 kg. Tällä kortilla kuljettamassasi ajoneuvossa voi olla kuljettajan lisäksi tilaa enintään kahdeksalle hengelle. Voit myös ajaa ajoneuvoyhdistelmiä, joiden vetoauto kuuluu edellä mainittuun ryhmään ja hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enimmillään 750 kg. C1-kortti vaaditaan myös esimerkiksi ambulanssin kuljettamiseen.

C1E-kortilla saat puolestaan ajaa C1-luokan vetoautolla yhdistelmää, jonka kokonaismassa on enintään 12 000 kg. Perävaunun kokonaismassa ei saa ylittää vetoauton omamassaa. C1E-kortti on vain yksityiskäyttöön. Ammattiajoon vaaditaan erillinen ammattikuljettajan pätevyys. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää korteista, pätevyyksistä ja meillä tarjolla olevasta koulutuksesta.

Teoria- ja ajotunnit

Sekä C-kortin että C1-kortin suorittaminen edellyttää osallistumista teoria- ja ajotunneille. Järjestämme opetusta joustavasti oppilaan tarpeiden mukaan. Teoriatunnit voit suorittaa toiveidesi mukaan joko verkossa tai paikan päällä. Tarvittaessa kurssin suorittaminen onnistuu meillä nopeallakin aikataululla. Saat ajokortin läpäistyäsi teoria- ja ajokokeen.

Ilmoittaudu ajo-opetukseen – ota yhteyttä!

Autokoulussamme voit suorittaa kevytkuorma-autokortin tarpeidesi mukaan joustavassa aikataulussa. Opetus tapahtuu Ylöjärvellä, Tampereella tai muualla Pirkanmaan alueella.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi