Moottoripyöräkortit Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Hockey Driversin kokeneet opettajat antavat moottoripyöräkortteihin johtavaa ajo-opetusta Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Meiltä saat kaikki erilaiset moottoripyöräkortit, eli A1-, A2- ja A-luokan ajokortit.

Kaikki moottoripyöräkortit Hockey Driversilta

Moottoripyörän ajamiseen tarvitset A1-, A2- tai A-luokan ajo-oikeuden moottoripyörän koosta riippuen. Tarjolla olevan moottoripyöräkortin luokka vaihtelee kuljettajan iän ja edellisen, jo olemassa olevan moottoripyöräkorttiluokan mukaan.

Meiltä Hockey Driversilta saat ajo-opetusta kaikkiin moottoripyöräkorttiluokkiin. Tarjoamme kokeneet ja turvalliset opettajat, harjoitteluun sopivat moottoripyörät eri kokoluokissa ja ensiluokkaiset varusteet. Kerromme mielellämme lisää opetuksestamme ja kurssitarjonnastamme.

Moottoripyöräkorttien luokat ja luokkien korottaminen

A1-luokan ajokortilla voit ajaa kevytmoottoripyörää, A2-luokan ajokortilla keskikokoisia moottoripyöriä ja A-luokan kortilla kaikkein isoimpia moottoripyöriä. A1-luokan ikäraja on 16 vuotta ja A2-luokan ikäraja 18 vuotta. A-luokan ikäraja on 24 vuotta, jos suoritat A-kortin ensimmäisenä moottoripyöräluokkana.

Moottoripyöräkortin voi korottaa isompaan luokkaan myöhemmin tiettyjä aikarajoja noudattaen. A1-luokan ajokortin voi korottaa A2-luokan ajokorttiin aikaisintaan 18-vuotiaana ja A2-luokan ajokortin A-luokkaan aikaisintaan 20-vuotiaana. Jos sinulla ei ole ollut aikaisemmin A2-luokan ajokorttia, voit saada A-luokan ajokortin siis vasta 24-vuotiaana suorittamalla kuljettajantutkinnon.

Opetus sisältää teoriaa ja ajotunteja

Moottoripyörän kuljettajaopetukseen sisältyy sekä teoria- että ajotunteja. Jos ajat ensimmäistä korttiasi, eli sinulla ei ole esimerkiksi traktorin tai mopon ajokorttia, sinun on myös suoritettava Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS). Opetuksen päätteeksi suoritat kuljettajantutkinnon.

Kuljettajantutkinnon tarkoituksena on varmistaa, että hallitset opetukseen sisältyvät asiat ja kykenet soveltamaan niitä erilaisissa liikennetilanteissa ja -ympäristöissä. Tarkoituksena on myös varmistaa, että kykenet toimimaan kuljettajana vastuullisesti. Kuljettajantutkinto jakautuu teoria- ja ajokokeeseen. Ajokokeen alussa on moottoripyörän käsittelykoeosuus. Siihen osallistuaksesi sinulla tulee olla teoriakoe suoritettuna.

Annamme kaikkien moottoripyöräkorttien opetusta joustavasti Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi