Riskientunnistamiskoulutus kaikille uusille autonkuljettajille Ylöjärvellä, Tampereella ja Pirkanmaalla

Hockey Drivers tarjoaa kaikille henkilöautokortin suorittajille pakollisen riskientunnistamiskoulutuksen. Opetamme Ylöjärvellä, Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella – joustavasti oppilaidemme tarpeiden mukaan. Ilmoittaudu kurssille jo tänään!

Riskientunnistamiskoulutus tähtää turvalliseen ajamiseen

Riskientunnistuskoulutuksen tavoitteena on vahvistaa liikennetaitoja sekä turvallista ja taloudellista ajamista. Koulutuksessa käsitellään muun muassa maantieajon riskejä, taajama-ajon riskejä sekä ajoa liukkaalla kelillä ja pimeällä. Sekä teoriaosuudessa että ajotunneilla käsitellään näitä aiheita.

Koulutukseen kuuluu neljä tuntia teoriaopetusta ja neljä tuntia ajo-opetusta. Riskientunnistamiskoulutus tulee olla suoritettuna ennen ajokokeeseen menemistä. Kurssin päätteeksi saat meiltä todistuksen suorituksesta. Todistus tulee olla mukana ajokokeessa.

Riskientunnistamiskoulutus osana kaikkea ajo-opetusta

Koulutus on pakollinen kaikille, jotka suorittavat henkilöautokorttia autokoulussa tai opetusluvalla. Koulutuksia voivat järjestää autokoulut ja muut hyväksytyt oppilaitokset.

Hockey Driversin omilla henkilöautokorttikursseilla (B-kortin tunnit) riskientunnistamiskoulutus sisältyy opetuksen hintaan. Jos puolestaan suoritat ajokorttia opetusluvalla, tarjoamme sinulle riskientunnistamiskoulutuksen erillisenä palveluna hintaan 259 €.

Kerromme mielellämme lisää autokoulustamme ja opetuksestamme, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajamista oikealla autolla ja simulaattorilla

Riskientunnistamiskoulutuksen ajotunteihin kuuluu pimeänajo ja liukkaan kelin ajo. Molemmat voi suorittaa ajosimulaattorilla. Liukkaan kelin ajon voi halutessaan suorittaa myös oikealla radalla. Tässä hyödynnämme lähistöltä löytyviä ajoharjoitusratoja. Radan käytöstä peritään ratakohtainen lisämaksu. Taajama- ja maantieajo suoritetaan aina tietenkin oikealla autolla.

Annamme oppilaillemme kirjallisen palautteen ajamisen vahvuuksista ja kehityskohteista. Palautteemme avulla sinun on helppo jatkaa kehitystäsi yhä paremmaksi ja turvallisemmaksi kuljettajaksi.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi